Diensten

ADVISEREN & INFORMEREN

Ontwerp

Elk ontwerp is maatwerk. Geen enkele situatie of klantwens is identiek. Samen met de klant denken we flexibel mee in functionele, praktische en esthetische oplossingen. We beschikken over geavanceerde tekensoftware en hebben gespecialiseerde mensen met de benodigde expertise in dienst. Korte lijnen met de klanten vinden we belangrijk. Een goed en doorlopend contact is van belang voor een efficiënte uitvoering van de opdracht of realisering van een project.

Wij zijn een bedrijf dat ontwerpt en installeert volgens de voorwaarden gesteld in BRL 6000

Inspectie

Electro Careplus BV voert Nen1010 en Nen3140 inspecties uit: Elektrische installaties moeten veilig te gebruiken zijn. Elektrische gereedschappen moeten veilig te gebruiken zijn. Personen die aan en in de omgeving van elektrische installaties werken dienen geïnstrueerd te zijn over de veiligheid.

Onderhoud

Ook zorgen wij voor het onderhoud van noodverlichtingen (o.a. jaarlijkse controle). Met deze diensten ondersteunen wij de bedrijfsveiligheid. Bedrijven voldoen daardoor voortdurend aan de regel- en wetgeving en kunnen toetsing door de inspectie met een gerust gevoel tegemoet zien.

Installatie

Wij bieden u de mogelijkheid een volledige elektrotechnische installatie te bouwen die voldoet aan de geldende normen. Voor het monteren van een installatie beschikt Electro Careplus over een buitendienst, die de aanleg, het testen en het onderhoud van een installatie verzorgt. Deze installatie kan veelomvattend zijn: hoofdverdeler, bekabeling, verlichting, motoren, generatoren, schakelkasten, besturingen, bedieningspanelen etc. Naast voedings- en stuurstroombekabeling verzorgen wij voor u ook databekabelingen zoals UTP en glasvezel en bekabelingen voor speciale toepassingen.

Storingsdienst

Een belangrijk aspect van onze service is de storingsdienst. Deze kan in de meeste gevallen op zeer korte termijn mogelijke storingen in uw installatie verhelpen. Ook als uw installatie of machine niet door ons is aangelegd, kunt u uiteraard van deze dienst gebruik maken. Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in de meest uiteenlopende werkzaamheden en toepassingsgebieden.

Wij komen graag in contact met u...

Electro Careplus B.V.

Ambachtshof 78
2632 BB  Nootdorp

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Bel ons

015 - 76 30 505