Krachtinstallaties

ADVISEREN & INFORMEREN

Licht- en krachtinstallaties

Electro Careplus BV ontwerpt en installeert lichtinstallaties in kantoren, bedrijfsgebouwen en fabrieken. Van lichtplan op basis van vereiste lichtopbrengst, energiebesparing, bewegingssensoren, bedrading en bedieningspanelen tot keuze van stijlvolle lampen en armaturen.

Ook installeren wij complexe krachtinstallaties. Samen met de lichtinstallaties zijn krachtstroominstallaties het hart van de elektriciteitsvoorziening en bepalend voor het probleemloos functioneren van het totale bedrijf. Electro Careplus BV is expert in het doordacht ontwerpen van een veilige en functionele elektrotechnische installatie volgens de voorschriften en wetgeving.

Inspectie

Uw installatie moet voldoen aan de norm NEN 3140. In deze norm wordt de bedrijfsvoering van elektrische installaties geregeld. U moet zorgen, dat de veiligheid van de elektrische installatie gewaarborgd wordt. De norm gaat over verantwoordelijkheden en controles. Elke installatie moet periodiek worden gecontroleerd. Lang niet alle bedrijven hebben hiervoor de nodige expertise in huis. Wij kunnen u hierbij behulpzaam zijn, u adviseren, uw installatie inspecteren en indien nodig knelpunten oplossen.

Infrarood meting

??????????????????????

Wij komen graag in contact met u...

Electro Careplus B.V.

Ambachtshof 78
2632 BB  Nootdorp

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Bel ons

015 - 76 30 505