Netwerken

ADVISEREN & INFORMEREN

Engineering

Electro Careplus BV heeft alle know-how in huis voor technologisch onderzoek en planning met betrekking tot ICT-netwerken voor industriële en bouwkundige projecten, zoals utiliteitsbouw. Ontwerpen en uitwerking van installaties gebeurt altijd op basis van de wensen van de klant. Electro Careplus BV geeft hierbij technische advisering op basis van haar expertise. De uitvoering is kwalitatief, hoogwaardig en functioneel.

Glasvezelnetwerken

Electro Careplus BV verzorgt alle installatiewerk binnen bedrijfspanden en ook de particuliere sector, inclusief patchkasten en apparatuur. In bestaande panden waar de bedrijfsactiviteiten niet onderbroken mogen worden zorgen wij dat we een minimum aan storende overlast bezorgen en zo schoon en stofvrij werken als mogelijk. In overleg stellen we een stappenplan op met betrekking tot de uitvoering van de werkzaamheden.

Datanetwerken

Wij installeren compleet toegeruste en probleemloos functionerende datanetwerk-infrastructuren met hoogwaardige materialen en bekabeling.

Electro Careplus BV zorgt er voor dat datacommunicatie en dus bedrijfsvoering op alle niveaus en binnen alle geledingen optimaal kan functioneren. Electro Careplus BV is gecertificeerd voor het merk Datwyler.

Intercom

Electro Careplus zoekt samen met jou uit hoe het gebouw in elkaar zit en overlegt over het deurstation, de bedrading en de videofoons.
Op basis van deze gegevens maakt Electro Careplus een schets en rekent die door. Daaruit volgt een lijst met de benodigde artikelen.
Electro Careplus vertaalt die lijst vervolgens naar een geschreven offerte voor een complete installatie.

WIFI

Under construction

Wij komen graag in contact met u...

Electro Careplus B.V.

Ambachtshof 78
2632 BB  Nootdorp

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Bel ons

015 - 76 30 505